Sunday, July 22, 2007

Cele 4 Legi ale Vindecarii

Legea 1: Doreste

Doreste din tot sufletul tau. A dori inseamna a-ti imagina cum esti bine. A te vedea zburdand de fericire si mirosind florile. A te vedea vindecat si sanatos. A te auzi cum canti de fericire, cum vorbesti cu altii. A simtii atingerile celor dragi si primi bataile lor de umar.

Legea aceasta mai poarta si numele de legea atractiei. Voi vorbi mai multe despre ea.

Legea 2: Crede

Trebuie sa crezi ca este posibil. In momentul in care crezi mintea ta, sufletul tau si toate energiile acetui univers vor conspira sa te ajute. Crede si vei muta muntii din loc.

Legea 3: Asteapta

Legea asteptarii presupune o anume dinamica. Cand stai in gara si astepti un tren stii ca acel tren va veni. Unele minuni nu se materializeaza intr-o clipa. Asteapta, se va intampla.

Legea 4: Detaseaza-te
"Adevar va spun voua, cel care-si uraste viata de aici va avea viata vesnica"

Legea detasarii este o lege care spune: calatoria conteaza si nu finalul ei. In momentul in care esti detasat poti aplica cu succes toate legiile de mai sus. Detasarea se poate realiza printr-un exercitiu mental: iesi din propriul corp si te uit la tine ca la un film (te disociezi de tine). Daca simti ca nu este suficient, imagineaza-te cum te privesti stand intr-o sala de cinema si te uiti la filmul vietii tale. Pe urma imagineaza-ti ca sufletul tau, ca o aura, iese din corpul tau (care te priveste pe tine uitandu-te la filmul vietii tale) si se uita la tine cum stai si te privesti uitandu-te la filmul vietii tale. Simte energia buna, intelege ca esti in siguranta. Intra incet la loc in corpul tau. Simte cum te lepezi de ce te leaga. Incepe sa te detasezi

Sunday, July 15, 2007

Oxigenul si Respiratia, Elixirul Vietii

Oxigenul este unul dintre cei mai importanti agenti in combatarea oricarui dezechilibru din corp.

Sunt convins ca ai auzit de cazurile budistilor care nu beau si nu mananca luni intregi. Ce fac? Doar respira.

O sa-ti povestesc de un experiment facut pe niste celule de pui. Gainile traiesc in medie 11 ani. Ei bine au fost prelevate celule de pui si au fost tot timpul oxigenate. Acestea au trait 32 de ani fara nici o problema, cand s-a pus capat experimentului pentru ca si-au dat seama ca le puteau tine in viata la nesfarsit.

Ce inseamna acest lucru? Inseamna enorm. Este lucru dovedit ca o respiratie corecta este capabila sa asigure o sanatate impecabila. De ce? Pai in primul rand respiratia activeaza sistemul limfatic, un sistem limfatic eficient este capabil sa elimine si sa curete celulele de toxinele acumulate. Inexistenta toxinelor inseamna celule capabile sa functioneze perfect.

Gandeste-te la celule ca la un rulment. Atata timp cat este uns si curatat va functiona nelimitat ca la inceput. Gandeste-te ca celulele sunt mai mult decat un rulmet, ele fiind organisme vii care se reproduc si se refac.

Te poti vindeca de o raceala doar prin exercitii de respiratie alaturi de o credinta puternica.

Acum sa invatam sa respiram pentru a ne infrupta din elixirul vietii.

Exercitiul este urmatorul. Si este suficient sa-l faci de 3 ori / zi.

10-20 respiratii astfel:
1. 1 timp inspiri
2. 4 timpi tii aerul
3. 2 timpi expiri

Exemplu: inspiri in 2 secunde, profund, din stomac, tragi aer la capacitatea maxima, il tii 8 secunde, si il dai afara incet in 4 secunde. Alege timpul care-l poti suporta. In timp ti se va dezvolta capacitatea pulmonara si vei putea mai mult.

Executa acest exercitiu si te-ai indreptat deja spre o viata perfect sanatoasa, plina de energie si straluctioare.

Tuesday, June 26, 2007

Puterea Ritualului

O sa fiu foarte scurt desi poatre trebuie analizata mai in detaliu aceasta putere a ritualului.

In primul rand ce presupune ritualul? Ritualul indiferent de religie/practica/secta presupune o actiune.

Aprind lumanari, sacrific gaini, aprind un foc, dansez in jurul focului si asa mai departe.

Acum te intreb. Chiar crezi ca puterea ritualului sta in gaina, lumanare, foc, apa si ce alte obiecte din realitate "obiectiva" mai sunt folosite?

Exact. Ai dreptate. Raspunsul este nu. Puterea consta in intelesul dat simbolurilor folosite si in actiune.

Iisus spunea ca daca ai credinta ii vei spune muntelui sa sara in mare si va sari. Ei bine acest lucru il face ritualul. Prin actiune ii dai putere credintei. Credinta este intarita prin ritual(prin actiune).

Cand te duci sa aprinzi lumanari stii ca ai facut ceva. Aprinzand lumanari ai luat o actiune care va cauza un efect (ceea ce-ti doresti).

Deci aceasta este puterea ritualului. Si foarte posibil cu cat este mai complex cu atat credinta devine mai puternica.

Asa ca du-te si aprinde lumanari pentru dorinta ta. Tine post daca doresti. Fa baie cu apa rece. Aprinde o lumanare de luna noua. Actioneaza.

Iisus nu a vindecat de la distanta cand era in viata. A vindecat prin vorbele, miscarile si prezenta sa.

Rugaciune, Meditatie si Dorinta
































Mai sus ai niste imagini cu pozitii de rugaciune si meditatie. Ce observi asemanator la aceste pozitii?
In primul rand pozitia lor presupune existenta cuiva Atotputernic.
In al doilea rand mainile sunt tinute intr-o pozitie care atrage Binele. Fie sunt impreunate ca semn de dragoste / imbratisare fie sunt deschise ca semn de primire.
In al treilea rand ochii sunt indreptati spre sus. Indreptarea ochilor spre sus presupune accesare nivelului vizual. Mai presupune si functionarea creierului in nivelul Alfa. In acest nivel corpul este intre vis si realitatea. Acest nivel este atins atat prin rugaciune intensa (adica nu doar de dragul de a fi facuta), prin meditatie, prin hipnoza si dimineata, imediat dupa ce te-ai trezit sau putin inainte cand simti ca visul este foarte real.

Ce legatura are dorinta cu toate acestea? Pentru a obtine ceea ce-ti doresti trebuie sa-ti doresti cu adevarat acel lucru. Multi pot spune ca sunt bolnavi si sa se vaite ca ce napasta. Teoretic ai presupune ca vor sa se faca bine. Este dovedit ca nu este asa. De multe ori o boala ne ofera anumite beneficii.

Aceste beneficii ar fi de exemplu o atentie sporita si o dragoste intensa a celor din jur care atunci cand eram sanatosi nu le puteam obtine.

De aceea repet. Daca vrei sa te insanatosesti doreste-ti cu adevarat acest lucru si crede in el. Leapada-te de ideea de victima (e bine sa fii victima si martir) si paseste puternic pe calea dorita.

Doreste si roaga-te, mediteaza corect.

Friday, June 22, 2007

Idei de Vindecare

Voi incerca sa-ti impartasesc ideile mele despre vindecare si puterea omului.

Acest blog cuprinde calatoria mea spre adevar.