Tuesday, June 26, 2007

Rugaciune, Meditatie si Dorinta
































Mai sus ai niste imagini cu pozitii de rugaciune si meditatie. Ce observi asemanator la aceste pozitii?
In primul rand pozitia lor presupune existenta cuiva Atotputernic.
In al doilea rand mainile sunt tinute intr-o pozitie care atrage Binele. Fie sunt impreunate ca semn de dragoste / imbratisare fie sunt deschise ca semn de primire.
In al treilea rand ochii sunt indreptati spre sus. Indreptarea ochilor spre sus presupune accesare nivelului vizual. Mai presupune si functionarea creierului in nivelul Alfa. In acest nivel corpul este intre vis si realitatea. Acest nivel este atins atat prin rugaciune intensa (adica nu doar de dragul de a fi facuta), prin meditatie, prin hipnoza si dimineata, imediat dupa ce te-ai trezit sau putin inainte cand simti ca visul este foarte real.

Ce legatura are dorinta cu toate acestea? Pentru a obtine ceea ce-ti doresti trebuie sa-ti doresti cu adevarat acel lucru. Multi pot spune ca sunt bolnavi si sa se vaite ca ce napasta. Teoretic ai presupune ca vor sa se faca bine. Este dovedit ca nu este asa. De multe ori o boala ne ofera anumite beneficii.

Aceste beneficii ar fi de exemplu o atentie sporita si o dragoste intensa a celor din jur care atunci cand eram sanatosi nu le puteam obtine.

De aceea repet. Daca vrei sa te insanatosesti doreste-ti cu adevarat acest lucru si crede in el. Leapada-te de ideea de victima (e bine sa fii victima si martir) si paseste puternic pe calea dorita.

Doreste si roaga-te, mediteaza corect.

No comments: