Sunday, July 22, 2007

Cele 4 Legi ale Vindecarii

Legea 1: Doreste

Doreste din tot sufletul tau. A dori inseamna a-ti imagina cum esti bine. A te vedea zburdand de fericire si mirosind florile. A te vedea vindecat si sanatos. A te auzi cum canti de fericire, cum vorbesti cu altii. A simtii atingerile celor dragi si primi bataile lor de umar.

Legea aceasta mai poarta si numele de legea atractiei. Voi vorbi mai multe despre ea.

Legea 2: Crede

Trebuie sa crezi ca este posibil. In momentul in care crezi mintea ta, sufletul tau si toate energiile acetui univers vor conspira sa te ajute. Crede si vei muta muntii din loc.

Legea 3: Asteapta

Legea asteptarii presupune o anume dinamica. Cand stai in gara si astepti un tren stii ca acel tren va veni. Unele minuni nu se materializeaza intr-o clipa. Asteapta, se va intampla.

Legea 4: Detaseaza-te
"Adevar va spun voua, cel care-si uraste viata de aici va avea viata vesnica"

Legea detasarii este o lege care spune: calatoria conteaza si nu finalul ei. In momentul in care esti detasat poti aplica cu succes toate legiile de mai sus. Detasarea se poate realiza printr-un exercitiu mental: iesi din propriul corp si te uit la tine ca la un film (te disociezi de tine). Daca simti ca nu este suficient, imagineaza-te cum te privesti stand intr-o sala de cinema si te uiti la filmul vietii tale. Pe urma imagineaza-ti ca sufletul tau, ca o aura, iese din corpul tau (care te priveste pe tine uitandu-te la filmul vietii tale) si se uita la tine cum stai si te privesti uitandu-te la filmul vietii tale. Simte energia buna, intelege ca esti in siguranta. Intra incet la loc in corpul tau. Simte cum te lepezi de ce te leaga. Incepe sa te detasezi

1 comment:

pink dream said...

Mi-e dor... mi-e dor sa fiu libera, sa zbor, mi-e dor sa de zilele in care nu simteam un gol ca-mi pustieste sufletul secunda cu secunda.