Sunday, July 22, 2007

Cele 4 Legi ale Vindecarii

Legea 1: Doreste

Doreste din tot sufletul tau. A dori inseamna a-ti imagina cum esti bine. A te vedea zburdand de fericire si mirosind florile. A te vedea vindecat si sanatos. A te auzi cum canti de fericire, cum vorbesti cu altii. A simtii atingerile celor dragi si primi bataile lor de umar.

Legea aceasta mai poarta si numele de legea atractiei. Voi vorbi mai multe despre ea.

Legea 2: Crede

Trebuie sa crezi ca este posibil. In momentul in care crezi mintea ta, sufletul tau si toate energiile acetui univers vor conspira sa te ajute. Crede si vei muta muntii din loc.

Legea 3: Asteapta

Legea asteptarii presupune o anume dinamica. Cand stai in gara si astepti un tren stii ca acel tren va veni. Unele minuni nu se materializeaza intr-o clipa. Asteapta, se va intampla.

Legea 4: Detaseaza-te
"Adevar va spun voua, cel care-si uraste viata de aici va avea viata vesnica"

Legea detasarii este o lege care spune: calatoria conteaza si nu finalul ei. In momentul in care esti detasat poti aplica cu succes toate legiile de mai sus. Detasarea se poate realiza printr-un exercitiu mental: iesi din propriul corp si te uit la tine ca la un film (te disociezi de tine). Daca simti ca nu este suficient, imagineaza-te cum te privesti stand intr-o sala de cinema si te uiti la filmul vietii tale. Pe urma imagineaza-ti ca sufletul tau, ca o aura, iese din corpul tau (care te priveste pe tine uitandu-te la filmul vietii tale) si se uita la tine cum stai si te privesti uitandu-te la filmul vietii tale. Simte energia buna, intelege ca esti in siguranta. Intra incet la loc in corpul tau. Simte cum te lepezi de ce te leaga. Incepe sa te detasezi

Sunday, July 15, 2007

Oxigenul si Respiratia, Elixirul Vietii

Oxigenul este unul dintre cei mai importanti agenti in combatarea oricarui dezechilibru din corp.

Sunt convins ca ai auzit de cazurile budistilor care nu beau si nu mananca luni intregi. Ce fac? Doar respira.

O sa-ti povestesc de un experiment facut pe niste celule de pui. Gainile traiesc in medie 11 ani. Ei bine au fost prelevate celule de pui si au fost tot timpul oxigenate. Acestea au trait 32 de ani fara nici o problema, cand s-a pus capat experimentului pentru ca si-au dat seama ca le puteau tine in viata la nesfarsit.

Ce inseamna acest lucru? Inseamna enorm. Este lucru dovedit ca o respiratie corecta este capabila sa asigure o sanatate impecabila. De ce? Pai in primul rand respiratia activeaza sistemul limfatic, un sistem limfatic eficient este capabil sa elimine si sa curete celulele de toxinele acumulate. Inexistenta toxinelor inseamna celule capabile sa functioneze perfect.

Gandeste-te la celule ca la un rulment. Atata timp cat este uns si curatat va functiona nelimitat ca la inceput. Gandeste-te ca celulele sunt mai mult decat un rulmet, ele fiind organisme vii care se reproduc si se refac.

Te poti vindeca de o raceala doar prin exercitii de respiratie alaturi de o credinta puternica.

Acum sa invatam sa respiram pentru a ne infrupta din elixirul vietii.

Exercitiul este urmatorul. Si este suficient sa-l faci de 3 ori / zi.

10-20 respiratii astfel:
1. 1 timp inspiri
2. 4 timpi tii aerul
3. 2 timpi expiri

Exemplu: inspiri in 2 secunde, profund, din stomac, tragi aer la capacitatea maxima, il tii 8 secunde, si il dai afara incet in 4 secunde. Alege timpul care-l poti suporta. In timp ti se va dezvolta capacitatea pulmonara si vei putea mai mult.

Executa acest exercitiu si te-ai indreptat deja spre o viata perfect sanatoasa, plina de energie si straluctioare.